Contact: 085 - 87 690 88 / info@devoteq.com

Werken bij Devoteq

Devoteq is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat ondersteuning biedt aan bedrijven die zelf niet over de juiste kennis of capaciteit beschikken.

Wij richten ons op: machinebouw, fijnmechanica, productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. bedrijven in de machinebouw, landbouwmechanisatie, offshore en de voedingsmiddelenindustrie.

Heb jij een afgeronde HTS opleiding werktuigbouwkunde en heb je 2-5 jaar werkervaring? Of ben je een ervaren MTS’er (4-8 jaar werkervaring in de machinebouw)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij ontwikkeld de nieuwste machines en producten. Je voelt je verantwoordelijk naar de klant en voert projecten uit met een grote toewijding.

Devoteq biedt een uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in diverse projecten. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden worden stap voor stap uitgebreid. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw profiel:

  • Afgeronde studie HTS richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Kennis en ervaring met 3D pakketten;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Werkervaring in de machinebouw is een pre;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Spreken deze punten jou aan? Neem contact op met Lucas van Leeuwen via 0858769088 of stuur direct je motivatie en cv naar: info@devoteq.com

Opzoek naar een werktuigbouwkundige stage? Bel of mail ons!
info@devoteq.com

Waarom Devoteq?

Devoteq is een jong en dynamisch bedrijf waarbij je te maken hebt met een grote veelzijdigheid aan projecten. We zijn werkzaam in diverse vakgebieden waardoor je werkdag nooit hetzelfde is. De werksfeer is informeel en iedereen heeft de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen

Open sollicitatie?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen. Denk jij een toegevoegde waarde te hebben aan onze organisatie? Mail ons dan je motivatie met CV.

Mail ons!

Back to Top