Contact: 085 - 87 690 88 / info@devoteq.com

Werken bij Devoteq

Devoteq is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat ondersteuning biedt aan bedrijven die zelf niet over de juiste kennis of capaciteit beschikken.

Wij richten ons op: machinebouw, fijnmechanica, productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. bedrijven in de machinebouw, landbouwmechanisatie, offshore en de voedingsmiddelenindustrie.

Devoteq wil de komende jaren verder groeien en een eigen, unieke plek veroveren in de markt. Wij zijn op zoek naar een collega die daar actief aan wil bijdragen. Ondernemend, commercieel maar ook praktisch dat zijn belangrijke eigenschappen. Jij vindt het leuk om in een klein team je bijdrage te leveren, opdrachten binnen te halen, uit te voeren en mee te denken over de lange termijn.

Je voelt je aangesproken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel:

 • Afgeronde studie HTS-wtb;
 • Ondernemend, klantgericht en initiatiefrijk;
 • 2-5 jaar werkervaring in een werktuigbouwkundige omgeving;
 • Kennis en ervaring met 3D pakketten;
 • Ervaring in de machinebouw is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Devoteq biedt een uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om ook jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in diverse projecten.

Neem voor meer informatie contact op met Lucas van Leeuwen via 0858769088 of stuur direct je motivatie en cv naar: info@devoteq.com

Heb jij een afgeronde HTS opleiding werktuigbouwkunde en heb je 2-5 jaar werkervaring? Of ben je een ervaren MTS’er (4-8 jaar werkervaring in de machinebouw)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij ontwikkeld de nieuwste machines en producten. Je voelt je verantwoordelijk naar de klant en voert projecten uit met een grote toewijding.

Devoteq biedt een uitdagende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in diverse projecten. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden worden stap voor stap uitgebreid. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw profiel:

 • Afgeronde studie HTS richting werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
 • Kennis en ervaring met 3D pakketten;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Werkervaring in de machinebouw is een pre;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Spreken deze punten jou aan? Neem contact op met Lucas van Leeuwen via 0858769088 of stuur direct je motivatie en cv naar: info@devoteq.com

Opzoek naar een werktuigbouwkundige stage? Bel of mail ons!
info@devoteq.com

Waarom Devoteq?

Devoteq is een jong en dynamisch bedrijf waarbij je te maken hebt met een grote veelzijdigheid aan projecten. We zijn werkzaam in diverse vakgebieden waardoor je werkdag nooit hetzelfde is. De werksfeer is informeel en iedereen heeft de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen

Open sollicitatie?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen. Denk jij een toegevoegde waarde te hebben aan onze organisatie? Mail ons dan je motivatie met CV.

Mail ons!

Back to Top