Wij zijn Devoteq!

Bedenken, tekenen en realiseren. Devoteq ondersteunt van begin tot eind.

SolidWorks kent voor ons team weinig geheimen. Dankzij onze expertise kunnen wij ideeën van onze opdrachtgevers snel en professioneel visueel maken.

Wij zijn een werktuigbouwkundig ingenieursbureau, gestart 2012. We hebben als doelstelling onze technische kennis, capaciteit en ervaring op de markt te brengen op een professionele en betrouwbare manier.

Projecten op het gebied van o.a. productontwikkeling, machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica hebben een veelzijdige basis van kennis en ervaring gecreëerd.

Software

De ingenieurs van Devoteq werken met

De modernste software om slim te engineeren, laagdrempelige communicatie met klanten. Dankzij onze manier van werken kunnen onze klanten op ieder gewenst moment meekijken.

Hoe het begon

Van Startup naar ?

Wij werken al een aantal jaar aan Devoteq. De afgelopen jaren hebben wij aan hele mooie projecten mogen werken. Omdat onze projecten zowel bij ons zelf op kantoor, als op locatie bij de opdrachtgever worden uitgevoerd, is geen dag hetzelfde en ontwikkelen wij als bedrijf in de breedste zin van het woord. Het leuke aan het werk bij ons op kantoor is de vrijheid en informele manier van werken. Wij werken hier voornamelijk in SolidWorks.

\

2012

Tim Wesselink en Lucas van Leeuwen,
oud studiegenoten van de opleiding werktuigbouwkunde starten met engineering / 3D CAD werkzaamheden voor een aantal bedrijven in de agri, machinebouw en productontwikkeling. Zoals bij vele starters worden de werkzaamheden vanuit de zolderkamer verricht.

\

2013

De engineeringswerkzaamheden beginnen serieuzere vormen te krijgen waardoor het opzetten van een identiteit een logische vervolgstap is. De naam Devoteq ontstaat wat staat voor “‘Devoted to technology” en de hoeveelheid opdrachten nemen langzaam maar zeker toe. Inmiddels zit het kantoor van Devoteq boven een oude kringloop.

\

2014

Devoteq groeit stapje voor stapje, ook de eerste uitbreidingen van het team zijn een feit. We verhuizen naar een inspirerende ruimte in een oud schoolgebouw. Naast de dienstverlening wordt er ingespeeld op de groeiende markt van het 3d printen. Intern wordt gestart met de ontwikkeling van een filament extruder.

\

2015

We verlaten het schoolgebouw naar een pand op een industrieteterrein. Er is meer ruimte om de engineeringswerkzaamheden en de ontwikkeling van de extruder verder voort te zetten. Tim Wesselink richt zich op het 3d printen, de ontwikkeling gaat verder in een apart bedrijf 3devo. Lucas van Leeuwen richt zich op Devoteq.

\

2017

De wegen tussen Devoteq en 3devo splitsen zich en beide bedrijven verhuizen naar een ander pand. Devoteq verhuist naar een nieuw kantoor. Een fijne en professionele werkomgeving waar mee ruimte is om de groeiambities van Devoteq waar te maken.

\

2022

We hebben inmiddels een mooie groep klanten waarbij we fungeren als vaste engineeringspartner. Een divers portfolio van projecten is uitgevoerd, we zijn erg trots op het werk wat we tot zover hebben gerealiseerd en kijken uit naar nog vele mooie opdrachten!

Ons team

Maak kennis met de ingenieurs van Devoteq

Kevin

Engineer

Corné

Engineer

Debby

Financieel

Lucas

Eigenaar, Engineer

Dennis 

Engineer

Angelique

Office manager

Timo

Engineer

Paul

Engineer

Bram

Engineer

Bodhi

Engineer

Ruben

Engineer

Zip

Engineer

Jonathan

Engineer

Maarten

Engineer

Lars

Stagiair

Noah

Stagiair

Niels

Stagiair

Career

Wil jij onderdeel worden van ons team?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent die kunnen helpen bij het verder brengen van Devoteq.

In onze projecten richten we ons op machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Daarmee hebben we een erg diverse groep van projecten en werkzaamheden, wat het werk altijd uitdagend houdt.

Bekijk de openstaande vacatures of neem direct contact met ons op.