Engineering - Rendering
Fusten onstapelaar

EKUtech FoodMachinery heeft in samenwerking met ingenieursbureau Devoteq de BlowerBelt ontwikkeld. De BlowerBelt is een industrieel droogsysteem voor natte verpakkingen

Snel, zuinig, stil.
De BlowerBelt 5,5 kW is een bijzonder krachtig industrieel droogsysteem. Twee uitgekiende luchtmessen blazen lucht met 30m/s langs uw verpakte product. Vocht is razendsnel verdreven. Toch is de BlowerBelt zuinig. U bespaart ruim € 20.000 per jaar ten opzichte van perslucht droogsystemen. Lawaaierig dan? Met 78dB blijft de BlowerBelt netjes binnen de Arbo-geluidsnormen.

Eenvoudig, degelijk, onderhoudsarm.
Bedienen is kinderspel. Zodra u de blower inschakelt wordt deze met een vangfunctie door de regelaar automatisch gemeten en opgestart. Gegarandeerd foutloos. En onderhoud? Dat is er nauwelijks. Is het toch nodig, dan ontkoppelt u alleen de motorkabel en de luchtslangen en neemt u het binnenwerk uit. U kunt overal gemakkelijk bij. Dat is innovatieve engineering!

Technische specificaties

78 dB geluid binnen norm
Automatische hoogteverstelling
60 producten per min. in-line
Energiebesparing 85% t.o.v. perslucht
<1m2 aan vloeroppervlak Datasheet BlowerBelt Geïnteresseerd in dit product? Kijk voor meer informatie op de website van EKUtech FoodMachinery.