Mechanical Engineer Ervaren

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Wie zijn wij

We zijn een jong werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Sinds 2012 zijn we groeiend in het aantal collega’s als in de soort projecten die we hebben. Onze doelstelling is om onze technische kennis, capaciteit en ervaring op de markt te brengen op een professionele en betrouwbare manier. We houden van elkaar de vrijheid geven in het denkproces en in de creativiteit. Ten behoeve van die creativiteit en wat ‘lichaamsbeweging’ hebben we ook geregeld Tisch Fussball toernooien of andere activiteiten of uitjes.

In onze projecten richten we ons hoofdzakelijk op machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Daarmee hebben we een erg diverse groep van projecten en werkzaamheden, wat het werk altijd uitdagend houdt. We hebben een kleine en een grote werkplaats waar we onze prototypes bouwen. Bij Devoteq kun je dus van A tot Z aan slag met jouw prototypes.

Wat ga je doen

Als Mechanical Engineer bij Devoteq werk je aan diverse projecten in de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en landbouwmechanisatie. De ene keer werk je aan een Motorbike Simulator en verzorg je het technische ontwerp, de FEM-analyse, voer je de modeltesten van de simulator uit en begeleid je vervolgens de productie.

De andere keer werk je aan een verpakkingsmachine. In deze opdrachten heb je contact met de opdrachtgevers en denk je mee met collega engineers.

De meeste projecten voer je uit bij ons op kantoor of je kunt soms vanuit huis werken. Dit maakt je week lekker dynamisch en dus kun je jezelf ook zo breed mogelijk blijven ontwikkelen. Ieder project en iedere klant zijn net weer wat anders namelijk.

Vanwege het werken met verschillende klanten zul je veel kennis op doen van andere technieken. Hoofdzakelijk zul je met SolidWorks werken.

Wie ben jij

Op dit moment zijn we op zoek naar een collega met werkervaring als mechanical engineer die het leuk vindt om bij ons zichzelf verder te ontwikkelen. Of je nou drie of 10 jaar werkervaring hebt, je bent bij ons altijd welkom. We gaan graag het gesprek met je aan.

Verder krijg je verantwoordelijkheid over je projecten en wordt er van je verwacht dat je met andere engineers meedenkt maar ook de leiding kunt nemen zodra je een aantal projecten zelf in beheer hebt.

Daarbij vragen we de volgende zaken:

 • Afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Bedreven in 3D CAD, bij voorkeur SolidWorks;
 • Ervaring in de machinebouw / technische productontwikkeling zou mooi zijn;
 • Rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden:

 • Innovatieve werkomgeving waar je aan diverse projecten werkt in verschillende branches;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Een verfrissende werkomgeving met gelijkgestemden;
 • Informele en hardwerkende werksfeer;
 • Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ideeën te bespreken/uit te voeren;
  Marktconform salaris;
 • Oudedagsvoorziening;
 • Goed bereikbare werkplek zowel met de auto als OV (trein+ bus).

Spreken deze punten jou aan? Neem contact op met Lucas van Leeuwen of Samantha Duyn via 0858769088 of stuur direct je motivatie en cv naar: recruitment@devoteq.com of solliciteer hier.

Solliciteer vandaag nog