Mechanical Engineer Starter

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Wie zoeken we?

We zoeken voor juni/juli 2023 een nieuwe collega die net klaar is met de opleiding of net begonnen is in het werkgebied. Voor deze vacature zoeken we een nieuw teamlid die binnenkort gaat afstuderen of net als mechanical engineer aan de slag wil. Daarnaast wil je veel gaan leren en werkervaring op wil doen. We zoeken per juni één of meerdere nieuwe collega’s. Je kunt je vast aanmelden en dan kijken we samen of het wat voor je kan zijn.

Wie zijn wij

We zijn een jong werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Sinds 2012 zijn we groeiend in het aantal collega’s als in de soort projecten die we hebben. Onze doelstelling is om onze technische kennis, capaciteit en ervaring op de markt te brengen op een professionele en betrouwbare manier. We houden van elkaar de vrijheid geven in het denkproces en in de creativiteit. Ten behoeve van die creativiteit en wat ‘lichaamsbeweging’ hebben we ook geregeld Tisch Fussball toernooien of andere activiteiten of uitjes.

In onze projecten richten we ons hoofdzakelijk op machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Daarmee hebben we een erg diverse groep van projecten en werkzaamheden, wat het werk altijd uitdagend houdt. We hebben een kleine en een grote werkplaats waar we onze prototypes bouwen. Bij Devoteq kun je als mechanical engineervan A tot Z aan slag met jouw prototypes.

Wat ga je doen als mechanical engineer?

Als startende mechanical engineer bij Devoteq werk je aan diverse projecten in de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en landbouwmechanisatie. De ene keer werk je aan een Motorbike Simulator en verzorg je het technische ontwerp, de FEM-analyse, voer je de modeltesten van de simulator uit en begeleid je vervolgens de productie.
De andere keer werk je aan een verpakkingsmachine. In deze opdrachten heb je contact met de opdrachtgevers en denk je mee met collega engineers.

De meeste projecten voer je uit bij ons op kantoor of je kunt soms vanuit huis werken. Dit maakt je week lekker dynamisch en dus kun je jezelf ook zo breed mogelijk blijven ontwikkelen. Ieder project en iedere klant zijn net weer wat anders namelijk.

Vanwege het werken met verschillende klanten zul je veel kennis op doen van andere technieken. Hoofdzakelijk zul je met SolidWorks werken.

Wie ben jij

We zoeken voor juni/juli 2023 een nieuwe collega mechanical engineer die net klaar is met de opleiding of net begonnen is in het werkgebied.

Je vind het leuk om verantwoordelijkheid over je projecten te krijgen/nemen en wordt er van je verwacht dat je met andere engineers meedenkt.

Daarbij vragen we de volgende zaken:

 • Afgeronde opleiding of laatste loodjes van HTS Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Bedreven in 3D CAD, bij voorkeur SolidWorks;
 • Ervaring in de machinebouw / technische productontwikkeling zou mooi zijn;
 • Rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden:

Innovatieve werkomgeving waar je aan diverse projecten werkt in verschillende branches;

 • Een verfrissende werkomgeving met gelijkgestemden;
 • Informele en hardwerkende werksfeer;
 • Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ideeën te bespreken/uit te voeren;
 • Marktconform salaris;
 • Oudedagsvoorziening;
 • Goed bereikbare werkplek zowel met de auto als OV (trein+ bus).

Spreken deze punten jou aan en wil je aan de slag als mechanical engineer bij Devoteq? Neem contact op met Lucas van Leeuwen of Samantha Duyn via 0858769088 of stuur direct je motivatie en cv naar: recruitment@devoteq.com

Solliciteer vandaag nog