Mechanical Engineer Starter

32-40 uur

Ga als mechanical engineer van A tot Z aan de slag in de machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Inclusief een eigen werkplaats, veel afwisseling en leuke uitdagingen!

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt van A tot Z maatwerk oplossingen,
binnen het domein mechanical engineering;
waarbij innovatie en creativiteit voorop staan;

Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers en
denkt mee met je collega engineers;

Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen
projecten en deelt hierin jouw visie en advies;

Je projecten liggen binnen uiteenlopende
industrieën zoals machinebouw, productie en
offshore.

Wat krijg je?

Een innovatieve werkomgeving waar je met uiteenlopende projecten aan de slag gaat;

Veel vrijheid en ruimte om door te groeien, jezelf te ontwikkelen en ideeën te bespreken en uitvoeren!

Een marktconform salaris passend bij je taken en verantwoordelijkheden

Goed bereikbare (en informele) werkplek voor auto en OV aan de rand van Nieuw Vennep.

Wie zijn wij

We zijn een jong werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Sinds 2012 zijn we groeiend in het aantal collega’s als in de soort projecten die we hebben. Onze doelstelling is om onze technische kennis, capaciteit en ervaring op de markt te brengen op een professionele en betrouwbare manier. We houden van elkaar de vrijheid geven in het denkproces en in de creativiteit. Ten behoeve van die creativiteit en wat ‘lichaamsbeweging’ hebben we ook geregeld Tisch Fussball toernooien of andere activiteiten of uitjes.

In onze projecten richten we ons hoofdzakelijk op machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Daarmee hebben we een erg diverse groep van projecten en werkzaamheden, wat het werk altijd uitdagend houdt. We hebben een kleine en een grote werkplaats waar we onze prototypes bouwen. Bij Devoteq kun je als mechanical engineervan A tot Z aan slag met jouw prototypes.

Wie zoeken we?

We zoeken voor juni/juli 2023 een nieuwe collega die net klaar is met de opleiding of net begonnen is in het werkgebied. Voor deze vacature zoeken we een nieuw teamlid die binnenkort gaat afstuderen of net als mechanical engineer aan de slag wil. Daarnaast wil je veel gaan leren en werkervaring op wil doen. We zoeken per juni één of meerdere nieuwe collega’s. Je kunt je vast aanmelden en dan kijken we samen of het wat voor je kan zijn.

 

Wat ga je doen als mechanical engineer?

Als startende mechanical engineer bij Devoteq werk je aan diverse projecten in de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore en landbouwmechanisatie. De ene keer werk je aan een Motorbike Simulator en verzorg je het technische ontwerp, de FEM-analyse, voer je de modeltesten van de simulator uit en begeleid je vervolgens de productie.
De andere keer werk je aan een verpakkingsmachine. In deze opdrachten heb je contact met de opdrachtgevers en denk je mee met collega engineers.

De meeste projecten voer je uit bij ons op kantoor of je kunt soms vanuit huis werken. Dit maakt je week lekker dynamisch en dus kun je jezelf ook zo breed mogelijk blijven ontwikkelen. Ieder project en iedere klant zijn net weer wat anders namelijk.

Vanwege het werken met verschillende klanten zul je veel kennis op doen van andere technieken. Hoofdzakelijk zul je met SolidWorks werken.

mechanical engineer
vacature mechanical engineer

Wie ben jij?

We zoeken voor juni/juli 2023 een nieuwe collega mechanical engineer die net klaar is met de opleiding of net begonnen is in het werkgebied.

Je vind het leuk om verantwoordelijkheid over je projecten te krijgen/nemen en wordt er van je verwacht dat je met andere engineers meedenkt.

Daarbij vragen we de volgende zaken:

 • Afgeronde opleiding of laatste loodjes van HTS Werktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Bedreven in 3D CAD, bij voorkeur SolidWorks;
 • Ervaring in de machinebouw / technische productontwikkeling zou mooi zijn;
 • Rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden?

Innovatieve werkomgeving waar je aan diverse projecten werkt in verschillende branches;

 • Een verfrissende werkomgeving met gelijkgestemden;
 • Informele en hardwerkende werksfeer;
 • Veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en ideeën te bespreken/uit te voeren;
 • Marktconform salaris;
 • Oudedagsvoorziening;
 • Goed bereikbare werkplek zowel met de auto als OV (trein+ bus).

Spreken deze punten jou aan en wil je aan de slag als mechanical engineer bij Devoteq? Neem contact op met Lucas van Leeuwen of stuur direct je motivatie en cv naar: recruitment@devoteq.com

mechanical engineer starter

Aan de slag als stagiair werktuigbouwkunde bij Devoteq

Ben je op zoek naar een stage in werktuigbouwkunde? Bij Devoteq kun je continu terecht voor een stageplek in de werktuigbouwkunde. Doe je een stage werktuigbouwkunde in ons bedrijf, dan maak je kennis met boeiende projecten en steek je veel op van onze ervaren mechanical engineers. Dringend stage werktuigbouwkunde gezocht? We helpen je graag verder! Bovendien kun je ook afstuderen bij Devoteq. Doorloop je een afstudeerstage werktuigbouwkunde bij Devoteq, dan heb je tegelijk je diploma en eerste werkervaring op zak.

 • Stage werktuigbouwkunde hbo/hts. Als laatstejaars hbo’er ben je altijd welkom. Ook als je op de hts werktuigbouwkunde studeert.
 • Afstudeerstage werktuigbouwkunde? Neem vandaag contact met ons op!
 • Welke stage je ook zoekt, bij Devoteq maken we graag kennis met je.

 

Solliciteer vandaag nog