Bordes berekenen

Toegepaste skills

Krachtberekeningen

Krachtberekeningen zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces van een bordes, aangezien het belangrijk is om te weten of het bordes sterk genoeg is om de belastingen die op het bordes komen te weerstaan. Krachtberekeningen worden gebruikt om te bepalen of het ontwerp van het bordes voldoet aan de veiligheidsnormen en om eventuele zwakke punten in het ontwerp te identificeren.

Bordes berekenen met finite element method

FEM berekeningen, ook wel bekend als finite element method berekeningen, zijn een veelgebruikte techniek voor het uitvoeren van krachtberekeningen. Deze berekeningen maken gebruik van computersoftware, zoals SolidWorks, om het bordes te modelleren en te simuleren onder verschillende belastingen. De resultaten van de FEM berekeningen kunnen worden gebruikt om te bepalen of het bordes sterk genoeg is of dat er aanpassingen aan het ontwerp nodig zijn.

Verschillende soorten en materialen

Bordessen zijn structuren die worden gebruikt om mensen en/of voertuigen toegang te geven tot een gebouw of terrein. Ze worden vaak gebruikt als onderdeel van de buitenmuur van een gebouw en fungeren als een soort trap of helling om vanuit de grond naar het gebouw te komen. Bordessen kunnen ook worden gebruikt om mensen of voertuigen vanuit een gebouw naar de grond te laten afdalen.

Bordessen worden gebruikt in allerlei soorten gebouwen en terreinen, zoals huizen, kantoren, winkels, fabrieken, ziekenhuizen, parkeergarages en zelfs op luchthavens. Ze zijn bedoeld om mensen en voertuigen toegang te geven tot een gebouw of terrein op een veilige manier.

Er bestaan verschillende soorten bordessen, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt. Sommige bordessen zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor gebruik door voertuigen, terwijl andere bedoeld zijn voor gebruik door voetgangers. Bordessen kunnen ook worden gemaakt van verschillende materialen, zoals beton, staal of hout, afhankelijk van de specifieke eisen en behoeften.

Bordes op maat

Wij hebben al diverse projecten afgerond voor klanten uit verschillende industrieën. Onze klanten waarderen onze flexibiliteit, technische expertise en snelle respons.

Kies voor Devoteq als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor bordesberekeningen. Onze ingenieurs hebben al veel succesvolle projecten afgerond en staan klaar om uw project met succes af te ronden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij uw projecten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op