RVS kast op maat

Achtergrond

Deurop is een bedrijf gespecialiseerd in industriële maatwerk kastoplossingen. De klant kan bij Deurop zijn/haar kast specificeren in een 3D omgeving. Het kasten assortiment bestaat uit drie typen een: inbouw, opbouw en vrijstaande productspecificatie. De binnenkant van de kasten zijn identiek qua afmetingen en vormgeving, de buitenkant verschilt per type. Het basisprincipe van de kasten stond vast, zo werkt de kast met een gasveer systeem dat helpt de gebruiker de deur gemakkelijk te openen.

Kastenbouw

De hulp van Devoteq is ingeschakeld om het Solid Edge 3D-model (hier werkt Deurop intern mee) om te zetten naar een SolidWorks model met design table. Deurop wil graag op de website de mogelijkheid bieden aan klanten om via een 3D-omgeving de kasten te specificeren.

Aanpak Devoteq

Devoteq heeft voor alle Deurop producttypen in Solidworks een generiek model(tabel) opgesteld. Door in Solidworks de afmetingen als variabele te bematen kan de input van de klant, via de website van Deurop, worden gekoppeld aan de afmeting van de gewenste kast.

Resultaat

Devoteq heeft voor alle drie de producten een makkelijk te genereren design table en per producttype Solidworks tekeningen opgeleverd. De klant van Deurop kan vanaf nu via de website zijn kast specificeren, dit houdt in dat in stapjes van 5cm de kast naar wens kan worden ontworpen.

Kies voor Devoteq als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor engineering binnen uw bedrijf. Onze ingenieurs staan klaar om u te ondersteunen bij het verhogen van de efficiëntie en het verminderen van kosten.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op