Solidworks Tekenaar

Wij zijn hét engineeringsbureau om alle teken- en engineeringswerk voor jou als opdrachtgever op te knappen. Engineering is onze passie!

Specialisaties en ontwerpmethoden

Maatwerk productontwikkeling van A tot Z waarbij innovatie en creativiteit voorop staan.

Je ontvangt een uitgebreid productvoorstel met 3D renders in fotografische kwaliteit.

We zijn specialist in FEM sterkteberekeningen met SolidWorks. We besparen overhead kosten door te berekenen of de machine sterk genoeg is.

Alle projecten werken we uit in gespecialiseerde tekenpakketen zoals SolidWorks.

Onze voordelen

Al onze ingenieurs hebben bakken ervaring. Je haalt dus naast alle kennis, nieuwe en frisse ideeën binnen.

Eén centraal aanspreekpunt voor het detacheren van ervaren engineers bij onze opdrachtgevers.

We werken voor zowel kleine als grote bedrijven en kennen de specifieke gang van zaken binnen elke omgeving.

Geen onnodige softwarekosten, als engineerings bureau beschikken we over licenties voor nodige software.

SolidWorks tekeningen die indruk maken

Onze experts veranderen jouw concepten in realiteit. Samen zetten we jouw engineeringsproject op de kaart, met SolidWorks-tekeningen die niet alleen indruk maken, maar ook het succes van jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen. Start vandaag nog jouw reis naar toekomst bestendige ontwerpen en realisaties.

Onze klanten

SolidWorks tekenaar inhuren? Bekijk de mogelijkheden met Devoteq

Een SolidWorks tekenaar inhuren? Goed idee! Een SolidWorks tekenaar is een creatieve duizendpoot met een sterke technische achtergrond. Werken met een technisch tekenaar, dat is een duurzame investering in je project. Een technisch tekenaar SolidWorks helpt je met het engineeren van machines en oplossingen. Wereldwijd is SolidWorks een veel gebruikt programma. Bij Devoteq doe je een beroep op een SolidWorks tekenaar voor al je projecten. Een technisch tekenaar kan bij jou in een detacheringsproject terechtkomen. Onze technisch tekenaar SolidWorks kan ook je SolidWorks tekeningen in ons bedrijf maken en je informeren over de voortgang en het resultaat. Je krijgt steeds een kant-en-klaar resultaat voor je machine ontwerp waar je mee aan de slag kunt. Een SolidWorks tekenaar inhuren? Bekijk de mogelijkheden samen met Devoteq! Bij Devoteq zelf hebben we bovendien ook heel wat SolidWorks vacatures.

Wat is SolidWorks?

SolidWorks is een CAD-systeem. Dit staat voor Computer Aided Design. De SolidWorks tekenaar maakt dus ontwerpen gebaseerd op berekeningen van de computer. Daardoor is SolidWorks een betrouwbaar programma voor het ontwerpen van machines, maar ook voor sterkteberekeningen. FEM Analysis met SolidWorks of gewoon een SolidWorks tekenaar nodig voor het ontwerp van een bepaald onderdeel? Het kan allemaal met dit veelzijdige programma.

Je gebruikt SolidWorks om praktisch alles te ontwerpen. Dat gaat van kleine producten zoals schroefjes of bouten tot gespecialiseerde industriële installaties, zoals een assemblagelijn of een volledige fabriek. SolidWorks beschikt over templates die de technisch tekenaar en jou als eindklant op weg zetten. Zo hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden dankzij SolidWorks. In het programma zit bijvoorbeeld een enorme bibliotheek met veel voorkomende onderdelen, componenten, et cetera.

Waar kun je SolidWorks in het algemeen voor gebruiken?

SolidWorks heeft veel toepassingen. Het programma helpt je tijdens het ontwerpen in de brede zin van het woord. Elke stap van het ontwikkelproces heeft zijn eigen modules en templates als ondersteuning. Van sterkteberekeningen tot het opstellen van automatische stuklijsten, het kan allemaal.

Lees meer

Een specifieke toepassing zijn bijvoorbeeld sterkteberekeningen. Die zijn belangrijk om te bepalen of je project veilig en realiseerbaar is. Een technisch tekenaar SolidWorks maakt gebruik van de mogelijkheden en algoritmes van de computer om sterkteberekeningen te maken, bijvoorbeeld een FEM Analysis SolidWorks. Deze FEM Analysis SolidWorks is de garantie dat de machine sterk genoeg is en veilig in gebruik. SolidWorks tekenaar inhuren, daarmee haal je de knowhow voor sterkteberekeningen en de FEM Analysis SolidWorks in huis.

Solidworks tekenaar
Tekenaar Solidworks

Wat doet een SolidWorks tekenaar voor je?

Een SolidWorks tekenaar maakt ook 3D SolidWorks tekeningen voor je. Dankzij een technisch tekenaar heb je een realistisch beeld van je machine. Samen met de technisch tekenaar SolidWorks zie je zo je machine vorm krijgen. Door een beroep te doen op een technisch tekenaar SolidWorks beperk je risico’s:

Lees meer
 •  Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar maken de sterktes en zwaktes van een ontwerp inzichtelijk.
 • Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar geeft je een reële indicatie van de kosten.
 • Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar help je op weg om de beste productiemethode uit te zoeken voor een machine.

Betere producten ontwikkelen met een kortere doorlooptijd, het kan dankzij een SolidWorks tekenaar.

SolidWorks tekenaar inhuren? Wat kan een technisch tekenaar SolidWorks voor je betekenen?

Een SolidWorks tekenaar inhuren? Goed idee. Dankzij een technisch tekenaar SolidWorks krijgt je project concreet gestalte en is het produceren en verkopen geen droom maar realiteit.

 • Een technisch tekenaar SolidWorks luistert naar je wensen en denkt met je mee. Dankzij zijn technische knowhow neemt een technisch tekenaar SolidWorks ontwerpbeslissingen die realistisch en uitvoerbaar zijn.
Lees meer
 • Een technisch tekenaar in SolidWorks help je bij het concretiseren van de productie. Elk stuk is in het ontwerp opgenomen, wat het bestellen van onderdelen en het opstellen van een productieschema vergemakkelijkt. SolidWorks tekenaar inhuren? Bekijk de mogelijkheden samen met Devoteq.
 • Een technisch tekenaar SolidWorks kan aan de slag voor kleine en grote projecten. Een technisch tekenaar SolidWorks selecteert voor je de onderdelen van het programma die je wenst, bijvoorbeeld 3D weergaves of interactieve werkplannen.
Devoteq Solidworks tekenaar

Voordelen van het inhuren van een SolidWorks tekenaar

Een Solidworks tekenaar inhuren kent enkele voordelen: 

 • Kostenbesparing: door gebruik te maken van een ingehuurde SolidWorks tekenaar hoef je geen extra personeel of engineers in dienst te nemen en kan je besparen op overheadkosten.
 • Expertise: een ervaren SolidWorks tekenaar heeft kennis van de software en kan snel en efficiënt modellen maken, waardoor je tijd bespaart en de kans op fouten verkleint.
 • Flexibiliteit: bij piekmomenten of tijdelijke projecten kan het handig zijn om een externe SolidWorks tekenaar in te huren, zodat je snel kunt schakelen zonder nieuwe medewerkers aan te hoeven nemen.
 • Kwaliteit: door gebruik te maken van de expertise van een ervaren SolidWorks tekenaar kun je rekenen op hoogwaardige kwaliteit modellen die voldoen aan jouw eisen.
Solidworks tekenaar inhuren

Voorbeelden van SolidWorks tekeningen

SolidWorks tekeningen hebben veel toepassingen:

 • De FEM Analysis SolidWorks is een typisch voorbeeld. In een FEM Analysis SolidWorks krijg je zicht op de sterkte van de constructie. Verder is een FEM Analysis SolidWorks bepalend voor de keuze van materialen. Wij zijn gespecialiseerd in FEM Analysis SolidWorks en kunnen je tientallen voorbeelden laten zien die je helpen bij je ontwerp. Met een FEM Analysis SolidWorks en dankzij onze expertise bespaar je veel kosten.
Lees meer
 • SolidWorks tekeningen zijn interessant bij parametrisch engineeren, waarbij er kleine verschillen zijn tussen productvarianten. De SolidWorks tekeningen tonen de verschillen dan haarfijn aan.
 • We hebben veel ervaring met bijvoorbeeld SolidWorks tekeningen voor metalen plaatwerk. De SolidWorks tekeningen tonen dan de constructies, de afmetingen en de werkinstructies. SolidWorks tekeningen van buisprofielen of kokerprofielen horen hier ook bij.
 • SolidWorks tekeningen in 3D of SolidWorks tekeningen in 2D, in PDF, DWG of DXF formaat, het kan allemaal.

Solidworks engineer

De rol van een SolidWorks engineer is essentieel bij het ontwikkelen en verbeteren van productontwerpen. Hierbij zijn nauwkeurigheid en efficiëntie cruciaal voor het succesvol afleveren van hoogwaardige projecten binnen budget en tijdlijnen. Devoteq is de Solidworks engineer in Nederland.

Devoteq: de specialist in Nederland voor SolidWorks tekeningen

Een SolidWorks tekenaar inhuren? Dat is een goed idee. Het aantal SolidWorks vacatures groeit elke dag. Een SolidWorks tekenaar inhuren betekent dat je zeker bent van je projecten. Bij Devoteq hebben we bovendien ook SolidWorks vacatures. Bij Devoteq leer je in no-time als ingenieur met SolidWorks te werken en krijg je tips van ervaren ingenieurs. Een overzicht van de SolidWorks vacatures vind je op deze website.

Neem vandaag nog contact met ons op