Solidworks tekenaar

Wij zijn hét engineeringsbureau om alle teken- en engineeringswerk voor jou als opdrachtgever op te knappen, inclusief het inhuren van een professionele tekenaar. Engineering is onze passie! Lees alles over Solidworks en onze rol als professioneel tekenaar.

Onze voordelen

Toekomst bestendig

Uw product uitgewerkt in SolidWorks, door een Devoteq tekenaar, betekent dat uw model toekomstbestendig is opgebouwd

Direct inzetbaar

Je krijgt steeds een kant-en-klaar resultaat voor je machine ontwerp waar je mee aan de slag kunt.

Luisterend oor

Onze SolidWorks tekenaars luisteren naar je wensen en zetten deze om in een SolidWorks ontwerp dat uitvoerbaar en efficiënt is.

Licentie geregeld

Geen onnodige softwarekosten, als engineerings bureau beschikken we over licenties voor nodige software.

Devoteq, jouw partner in engineering voor grote en kleine bedrijven

Onze experts veranderen jouw concepten in realiteit. Samen zetten we jouw engineeringsproject op de kaart, met SolidWorks-tekeningen die niet alleen indruk maken, maar ook het succes van jouw onderneming naar nieuwe hoogten tillen. Start vandaag nog jouw reis naar toekomst bestendige ontwerpen en realisaties met een SolidWorks tekenaar van Devoteq.

Onze klanten

SolidWorks tekenaar inhuren?

 

Goed idee, een tekenaar inhuren! Een SolidWorks tekenaar is een creatieve duizendpoot met een sterke technische achtergrond. Werken met een technisch tekenaar, dat is een duurzame investering in je project. Een technisch tekenaar SolidWorks helpt je met het engineeren van machines en oplossingen. Wereldwijd is SolidWorks een veel gebruikt programma. Bij Devoteq doe je een beroep op een SolidWorks tekenaar voor al je projecten. Een technisch tekenaar kan bij jou in een detacheringsproject terechtkomen. Onze technisch tekenaar SolidWorks kan ook je SolidWorks tekeningen in ons bedrijf maken en je informeren over de voortgang en het resultaat. Je krijgt steeds een kant-en-klaar resultaat voor je machine ontwerp waar je mee aan de slag kunt. Een SolidWorks tekenaar inhuren? Bekijk de mogelijkheden samen met Devoteq! Bij Devoteq zelf hebben we bovendien ook heel wat SolidWorks vacatures.

solidworks tekenaar

Wat is SolidWorks?

SolidWorks is een CAD-systeem. Dit staat voor Computer Aided Design. De SolidWorks tekenaar maakt dus ontwerpen gebaseerd op berekeningen van de computer. Daardoor is SolidWorks een betrouwbaar programma voor het ontwerpen van machines, maar ook voor sterkteberekeningen. FEM Analysis met SolidWorks of gewoon een SolidWorks tekenaar nodig voor het ontwerp van een bepaald onderdeel? Het kan allemaal met dit veelzijdige programma.
Je gebruikt SolidWorks om praktisch alles te ontwerpen. Dat gaat van kleine producten zoals schroefjes of bouten tot gespecialiseerde industriële installaties, zoals een assemblagelijn of een volledige fabriek. SolidWorks beschikt over templates die de technisch tekenaar en jou als eindklant op weg zetten. Zo hoef je niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden dankzij SolidWorks. In het programma zit bijvoorbeeld een enorme bibliotheek met veel voorkomende onderdelen, componenten, et cetera.

Waar kun je SolidWorks in het algemeen voor gebruiken?

SolidWorks heeft veel toepassingen. Het programma helpt je tijdens het ontwerpen in de brede zin van het woord. Elke stap van het ontwikkelproces heeft zijn eigen modules en templates als ondersteuning. Van sterkteberekeningen tot het opstellen van automatische stuklijsten, het kan allemaal.
Een specifieke toepassing zijn bijvoorbeeld sterkteberekeningen. Die zijn belangrijk om te bepalen of je project veilig en realiseerbaar is. Een technisch tekenaar SolidWorks maakt gebruik van de mogelijkheden en algoritmes van de computer om sterkteberekeningen te maken, bijvoorbeeld een FEM Analysis SolidWorks. Deze FEM Analysis SolidWorks is de garantie dat de machine sterk genoeg is en veilig in gebruik. SolidWorks tekenaar inhuren, daarmee haal je de knowhow voor sterkteberekeningen en de FEM Analysis SolidWorks in huis.

solidworks engineer
tekenaar solidworks

Wat doet een SolidWorks tekenaar voor je?

Een SolidWorks tekenaar maakt ook 3D SolidWorks tekeningen voor je. Dankzij een technisch tekenaar heb je een realistisch beeld van je machine. Samen met de technisch tekenaar SolidWorks zie je zo je machine vorm krijgen. Door een beroep te doen op een technisch tekenaar SolidWorks beperk je risico’s:

  • Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar maken de sterktes en zwaktes van een ontwerp inzichtelijk.
  • Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar geeft je een reële indicatie van de kosten.
  • Een ontwerp van een SolidWorks tekenaar help je op weg om de beste productiemethode uit te zoeken voor een machine.

Betere producten ontwikkelen met een kortere doorlooptijd, het kan dankzij een SolidWorks tekenaar.

Wat kan een technisch tekenaar SolidWorks voor je betekenen?

Een SolidWorks tekenaar inhuren? Goed idee. Dankzij een technisch tekenaar SolidWorks krijgt je project concreet gestalte en is het produceren en verkopen geen droom maar realiteit.

  • Een technisch tekenaar in SolidWorks help je bij het concretiseren van de productie. Elk stuk is in het ontwerp opgenomen, wat het bestellen van onderdelen en het opstellen van een productieschema vergemakkelijkt. SolidWorks tekenaar inhuren? Bekijk de mogelijkheden samen met Devoteq.
  • Een technisch tekenaar SolidWorks kan aan de slag voor kleine en grote projecten. Een technisch tekenaar SolidWorks selecteert voor je de onderdelen van het programma die je wenst, bijvoorbeeld 3D weergaves of interactieve werkplannen.
  • Een technisch tekenaar SolidWorks luistert naar je wensen en denkt met je mee. Dankzij zijn technische knowhow neemt een technisch tekenaar SolidWorks ontwerpbeslissingen die realistisch en uitvoerbaar zijn.
solidworks tekenaar inhuren
technisch tekenaar solidworks

Voorbeelden van SolidWorks tekeningen

Een SolidWorks tekenaar kan helpen bij diverse toepassingen:

  • De FEM Analysis SolidWorks is een typisch voorbeeld. In een FEM Analysis SolidWorks krijg je zicht op de sterkte van de constructie. Verder is een FEM Analysis SolidWorks bepalend voor de keuze van materialen. Wij zijn gespecialiseerd in FEM Analysis SolidWorks en kunnen je tientallen voorbeelden laten zien die je helpen bij je ontwerp. Met een FEM Analysis SolidWorks en dankzij onze expertise bespaar je veel kosten.
  • SolidWorks tekeningen zijn interessant bij parametrisch engineeren, waarbij er kleine verschillen zijn tussen productvarianten. De SolidWorks tekeningen tonen de verschillen dan haarfijn aan.
  • We hebben veel ervaring met bijvoorbeeld SolidWorks tekeningen voor metalen plaatwerk. De SolidWorks tekeningen tonen dan de constructies, de afmetingen en de werkinstructies. SolidWorks tekeningen van buisprofielen of kokerprofielen horen hier ook bij.
  • SolidWorks tekeningen in 3D of SolidWorks tekeningen in 2D, in PDF, DWG of DXF formaat, de Devoteq tekenaars kunnen het allemaal.

Gemaakt door Devoteq

Frituur automatisering

Frituur automatisering

Felix Bakwandrobot

Felix Bakwandrobot

Chainstopper

Chainstopper

Integreerbare pick and place

Integreerbare pick and place

Toblerone assemblagelijn

Toblerone assemblagelijn

Blowerbelt

Blowerbelt

Meditatie machine

Meditatie machine

Elektrische lift

Elektrische lift

RVS kast op maat

RVS kast op maat

Stansmachine

Stansmachine

Pompput

Pompput

RaceTrack

RaceTrack

Lasmal

Lasmal

Varkensstal

Varkensstal

Liftsysteem voermengwagen

Liftsysteem voermengwagen

Verenkelaar pouch

Verenkelaar pouch

Frituurbakwanden

Frituurbakwanden

Liftsysteem

Liftsysteem

Bordes berekenen

Bordes berekenen

Motorbike simulator

Motorbike simulator

Filament extruder

Filament extruder

Twin agent skid

Twin agent skid

Stalinrichting varkens

Stalinrichting varkens

Lasstraat

Lasstraat

Fireman Equipment

Fireman Equipment

Hydrant cabinet

Hydrant cabinet

Bakken aanvoersysteem

Bakken aanvoersysteem

Tank berekenen

Tank berekenen

Opgooitafel

Opgooitafel

Speakerbehuizing

Speakerbehuizing

Kantelaar

Kantelaar

Drukvat berekening

Drukvat berekening

E-booster

E-booster

Natrium sproeiwagen

Natrium sproeiwagen

Frame berekenen

Frame berekenen

Electronica behuizing

Electronica behuizing

Plastic vanger

Plastic vanger

Lasstation

Lasstation

Armatuur

Armatuur

Machinebouw

Machinebouw

Container inrichting defensie

Container inrichting defensie

Inline lekdetectie beursmachine

Inline lekdetectie beursmachine

Neem vandaag nog contact met ons op