Stagiair / afstudeerder werktuigbouwkunde

32-40 uur

Ben je op zoek naar een stage in werktuigbouwkunde? Bij Devoteq kun je continu terecht voor een stageplek in de werktuigbouwkunde. Doe je een stage werktuigbouwkunde in ons bedrijf, dan maak je kennis met boeiende projecten en steek je veel op van onze ervaren mechanical engineers.

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt van A tot Z maatwerk oplossingen,
binnen het domein mechanical engineering;
waarbij innovatie en creativiteit voorop staan;

Je hebt direct contact met onze opdrachtgevers en
denkt mee met je collega engineers;

Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen
projecten en deelt hierin jouw visie en advies;

Je projecten liggen binnen uiteenlopende
industrieën zoals machinebouw, productie en
offshore.

Wat krijg je?

Een innovatieve werkomgeving waar je met uiteenlopende projecten aan de slag gaat;

Veel vrijheid en ruimte om door te groeien, jezelf te ontwikkelen en ideeën te bespreken en uitvoeren!

Een stagevergoeding.

Goed bereikbare (en informele) werkplek voor auto en OV aan de rand van Nieuw Vennep.

Wie zijn wij

We zijn een jong werktuigbouwkundig ingenieursbureau. Sinds 2012 zijn we groeiend in het aantal collega’s als in de soort projecten die we hebben. Onze doelstelling is om onze technische kennis, capaciteit en ervaring op de markt te brengen op een professionele en betrouwbare manier. We houden van elkaar de vrijheid geven in het denkproces en in de creativiteit. Ten behoeve van die creativiteit en wat ‘lichaamsbeweging’ hebben we ook geregeld Tisch Fussball toernooien of andere activiteiten of uitjes.

In onze projecten richten we ons hoofdzakelijk op machinebouw, productie, offshore en fijnmechanica. Daarmee hebben we een erg diverse groep van projecten en werkzaamheden, wat het werk altijd uitdagend houdt. We hebben een kleine en een grote werkplaats waar we onze prototypes bouwen. Bij Devoteq kun je als mechanical engineervan A tot Z aan slag met jouw prototypes.

Aan de slag als stagiair werktuigbouwkunde bij Devoteq

Ben je op zoek naar een stage in werktuigbouwkunde? Bij Devoteq kun je continu terecht voor een stageplek in de werktuigbouwkunde. Doe je een stage werktuigbouwkunde in ons bedrijf, dan maak je kennis met boeiende projecten en steek je veel op van onze ervaren mechanical engineers. Dringend stage werktuigbouwkunde gezocht? We helpen je graag verder! Bovendien kun je ook afstuderen bij Devoteq. Doorloop je een afstudeerstage werktuigbouwkunde bij Devoteq, dan heb je tegelijk je diploma en eerste werkervaring op zak.

  • Stage werktuigbouwkunde hbo/hts. Als laatstejaars hbo’er ben je altijd welkom. Ook als je op de hts werktuigbouwkunde studeert.
  • Afstudeerstage werktuigbouwkunde? Neem vandaag contact met ons op!
  • Welke stage je ook zoekt, bij Devoteq maken we graag kennis met je.

 

Wat houdt werktuigbouwkunde in en hoe maak je hier als stagiair kennis mee?

Wat houdt werktuigbouwkunde in? Werktuigbouwkunde staat voor het volledige ontwerp en de uitvoering van werktuigen. Het proces waar je op je stageplek werktuigbouwkunde mee kennismaakt gaat van een schets op papier tot een concreet prototype en een afgewerkte machine of toestel. Vanuit je stageplek werktuigbouwkunde zie je dus machines concreet vorm krijgen en maak je kennis met de methodes om deze kostenefficiënt en professioneel te ontwikkelen.

Werktuigbouwkunde is een breed begrip. Tijdens een stage werktuigbouwkunde maak je kennis met alle aspecten van werktuigbouwkunde of mechanical engineering in de praktijk. Een stage werktuigbouwkunde houdt bijvoorbeeld in dat je aan concrete projecten in SolidWorks meewerkt. Daarnaast zie je tijdens een stage werktuigbouwkunde eveneens concrete problemen waarmee we te maken hebben en hoe je hier een oplossing voor vindt. Een stage werktuigbouwkunde houdt verder in dat je kennismaakt met collega’s en deelneemt aan leuke sociale activiteiten rond de voetbaltafel of aan het dartboard.

Een specialiteit van een werktuigbouwkundige bij Devoteq is het maken van gedetailleerde sterkteberekeningen. Op basis van deze tekeningen evalueert een opdrachtgever of de productie van een machine mogelijk en realistisch is.

stage werktuigbouwkunde
afstudeerstage werktuigbouwkunde

Wat hebben we bij Devoteq te bieden voor jouw stage als werktuigbouwkundige?

Bij Devoteq bieden we je graag een stage of afstudeerstage in de werktuigbouwkunde aan. Dat kan een afstudeerstage zijn maar ook een stage werktuigbouwkunde als hbo of hts leerling.

Een stage werktuigbouwkunde voor je hbo betekent dat je begeleiding krijgt van ervaren werktuigbouwkundige ingenieurs. Verder maak je tijdens je stage werktuigbouwkunde hbo kennis met diverse projecten. Je werkt tijdens je stage werktuigbouwkunde als hbo leerling met robuuste programma’s zoals 3D CAD en SolidWorks. Je leert verder ook de werking van een 3D printer kennen tijdens je stage in werktuigbouwkunde voor hbo. Om je stage werktuigbouwkunde in hbo onderwijs compleet te maken, geniet je ook van een partijtje tafelvoetbal of darts met onze medewerkers. Devoteq is vlot bereikbaar voor iedereen. Tijdens je stage werktuigbouwkunde binnen hbo/hts kun je ook thuis werken en krijg je de kans om te leren uit ervaringen en eventuele fouten. Naast technische vaardigheden leer je ook de skills om met onverwachte problemen om te gaan.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Devoteq kun je terecht voor een afstudeerstage en afstudeeropdracht werktuigbouwkunde hbo. Deze afstudeerstage in werktuigbouwkunde houdt in dat je afstudeert op basis van je werk bij Devoteq. Een afstudeerstage werktuigbouwkunde is een unieke manier om al werkervaring op te doen terwijl je nog studeert. Bovendien geniet je bij een afstudeerstage werktuigbouwkunde bij Devoteq van een mooie stagevergoeding.

Bij Devoteq hebben we de perfecte afstudeerstage en afstudeeropdrachten voor ambitieuze werktuigbouwkundige studenten die op zoek zijn naar een uitdagende stage bij een innovatief bedrijf. Onze afstudeerstage is gekoppeld aan een lopend project, wat betekent dat je als afstudeerder projectmatig aan een écht project werkt en niet aan een fictief project waar na de stage niets meer mee gedaan wordt. Bij ons krijg je de kans om jouw ontwerpvaardigheden in SolidWorks te verbeteren, te leren hoe je gebruik kunt maken van rapid prototyping en om prototypes te ontwikkelen. Het resultaat van jouw werk is dat je de door jou bedachte oplossing terugziet in een werkende machine. Hoe gaaf is dat? Tevens ga je aan de slag met een afstudeeropdracht in een van onze vakgebieden.

Onze ervaren werktuigbouwkundigen begeleiden je uitstekend tijdens je afstudeerstage. We hebben een jong team waarbij het afstudeertraject nog goed in het geheugen zit. Hierdoor kunnen we je de beste begeleiding bieden, zodat jij je volledig kunt focussen op je afstudeeropdracht. Je ontwikkelt belangrijke vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het werkveld. Als je laat zien wat je in huis hebt, dan bestaat de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan als werktuigbouwkundig engineer.

Laatstejaars hbo’ers krijgen de kans bij ons om kennis te maken met diverse projecten werktuigbouwkunde in Nederland. Zo heb je meteen een eerste werkervaring op zak en kun je je cv aanvullen. Je werkt aan diverse projecten en er is eventueel ruimte om een prototype van een toestel te maken dat je zelf ontworpen hebt. We zijn benieuwd naar je ideeën!

stage werktuigbouwkunde hbo

Meer informatie over de mogelijkheden van stages bij Devoteq?

Sta je te springen om de kennis die je op school verworven hebt in een technologische werkomgeving toe te passen? Ben je gepassioneerd door techniek en los je graag technische vraagstukken op waar anderen mee blijven worstelen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden om bij Devoteq een stage te doorlopen. Je kunt steeds contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch als online. Of kom gewoon even langs en laat je cv bij ons achter. We maken graag kennis met je en voorzien in een mooie werkplek waar je meewerkt aan de producten van morgen.

 

Solliciteer vandaag nog