Stagiair / afstudeerder werktuigbouwkunde

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Aan de slag als stagiair werktuigbouwkunde bij Devoteq

Ben je op zoek naar een stage in werktuigbouwkunde? Bij Devoteq kun je continu terecht voor een stageplek in de werktuigbouwkunde. Doe je een stage werktuigbouwkunde in ons bedrijf, dan maak je kennis met boeiende projecten en steek je veel op van onze ervaren mechanical engineers. Dringend stage werktuigbouwkunde gezocht? We helpen je graag verder! Bovendien kun je ook afstuderen bij Devoteq. Doorloop je een afstudeerstage werktuigbouwkunde bij Devoteq, dan heb je tegelijk je diploma en eerste werkervaring op zak.

  • Stage werktuigbouwkunde hbo/hts. Als laatstejaars hbo’er ben je altijd welkom. Ook als je op de hts werktuigbouwkunde studeert.
  • Afstudeerstage werktuigbouwkunde? Neem vandaag contact met ons op!
  • Welke stage je ook zoekt, bij Devoteq maken we graag kennis met je.

Wat houdt werktuigbouwkunde in en hoe maak je hier als stagiair kennis mee?

Wat houdt werktuigbouwkunde in? Werktuigbouwkunde staat voor het volledige ontwerp en de uitvoering van werktuigen. Het proces waar je op je stageplek werktuigbouwkunde mee kennismaakt gaat van een schets op papier tot een concreet prototype en een afgewerkte machine of toestel. Vanuit je stageplek werktuigbouwkunde zie je dus machines concreet vorm krijgen en maak je kennis met de methodes om deze kostenefficiënt en professioneel te ontwikkelen.

Werktuigbouwkunde is een breed begrip. Tijdens een stage werktuigbouwkunde maak je kennis met alle aspecten van werktuigbouwkunde of mechanical engineering in de praktijk. Een stage werktuigbouwkunde houdt bijvoorbeeld in dat je aan concrete projecten in SolidWorks meewerkt. Daarnaast zie je tijdens een stage werktuigbouwkunde eveneens concrete problemen waarmee we te maken hebben en hoe je hier een oplossing voor vindt. Een stage werktuigbouwkunde houdt verder in dat je kennismaakt met collega’s en deelneemt aan leuke sociale activiteiten rond de voetbaltafel of aan het dartboard.

Een specialiteit van een werktuigbouwkundige bij Devoteq is het maken van gedetailleerde sterkteberekeningen. Op basis van deze tekeningen evalueert een opdrachtgever of de productie van een machine mogelijk en realistisch is.

Wat hebben we bij Devoteq te bieden voor jouw stage als werktuigbouwkundige?

Bij Devoteq bieden we je graag een stage of afstudeerstage in de werktuigbouwkunde aan. Dat kan een afstudeerstage zijn maar ook een stage werktuigbouwkunde als hbo of hts leerling.

Een stage werktuigbouwkunde voor je hbo betekent dat je begeleiding krijgt van ervaren werktuigbouwkundige ingenieurs. Verder maak je tijdens je stage werktuigbouwkunde hbo kennis met diverse projecten. Je werkt tijdens je stage werktuigbouwkunde als hbo leerling met robuuste programma’s zoals 3D CAD en SolidWorks. Je leert verder ook de werking van een 3D printer kennen tijdens je stage in werktuigbouwkunde voor hbo. Om je stage werktuigbouwkunde in hbo onderwijs compleet te maken, geniet je ook van een partijtje tafelvoetbal of darts met onze medewerkers. Devoteq is vlot bereikbaar voor iedereen. Tijdens je stage werktuigbouwkunde binnen hbo/hts kun je ook thuis werken en krijg je de kans om te leren uit ervaringen en eventuele fouten. Naast technische vaardigheden leer je ook de skills om met onverwachte problemen om te gaan.

Als hbo’er afstuderen bij Devoteq

Bij Devoteq kun je terecht voor een afstudeerstage werktuigbouwkunde hbo. Deze afstudeerstage in werktuigbouwkunde houdt in dat je afstudeert op basis van je werk bij Devoteq. Een afstudeerstage werktuigbouwkunde is een unieke manier om al werkervaring op te doen terwijl je nog studeert. Bovendien geniet je bij een afstudeerstage werktuigbouwkunde bij Devoteq van een mooie stagevergoeding.

Laatstejaars hbo’ers krijgen de kans bij ons om kennis te maken met diverse projecten werktuigbouwkunde in Nederland. Zo heb je meteen een eerste werkervaring op zak en kun je je cv aanvullen. Je werkt aan diverse projecten en er is eventueel ruimte om een prototype van een toestel te maken dat je zelf ontworpen hebt. We zijn benieuwd naar je ideeën!

Meer informatie over de mogelijkheden van stages bij Devoteq?

Sta je te springen om de kennis die je op school verworven hebt in een technologische werkomgeving toe te passen? Ben je gepassioneerd door techniek en los je graag technische vraagstukken op waar anderen mee blijven worstelen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden om bij Devoteq een stage te doorlopen. Je kunt steeds contact met ons opnemen. Dat kan zowel telefonisch als online. Of kom gewoon even langs en laat je cv bij ons achter. We maken graag kennis met je en voorzien in een mooie werkplek waar je meewerkt aan de producten van morgen.

Solliciteer vandaag nog